Voor een complete look

Lashes & Brows

Wimpers

Kleuring € 10

Wimperlifting € 55

Het is een pijnloze behandeling om de natuurlijke wimpers een prachtig langer, intenser volumineuzer maar vooral natuurlijk effect te geven. Hierbij worden de natuurlijke wimpers gelift en gekleurd door middel van verschillende producten.
Het resultaat blijft 6 à 8 weken zichtbaar.

Russian volume wimperextensions € 90
Bijwerking 2e/ 3e week € 35/ € 45

Het is een pijnloze techniek om de natuurlijke wimpers voller, dikker en langer te maken door wimperextensions. De russian volume techniek heeft een minder natuurlijke effect dan de one by one extensions. Hierbij worden er op alle wimpers 3 wimperextensions aangebracht met behulp van wimperlijm. Ideaal voor volumineuze wimpers!
Het is aangeraden de extensions te laten bijwerken na 2 à 3 werken.

One by one wimperextensions € 75
Bijwerking 2e/ 3e week € 25/ € 35

Het is een pijnloze techniek om de natuurlijke wimpers voller, dikker en langer te maken door wimperextensions. De one-by-one techniek heeft het meest natuurlijke effect. Hierbij wordt er op alle wimpers 1 wimperextension aangebracht met behulp van wimperlijm. Ideaal voor een natuurlijke uitstraling!
Het is aangeraden de extensions te laten bijwerken na 2 à 3 werken.

Verwijderen wimperextensions € 15
gratis indien je een nieuwe set neemt

Wenkbrauwen

Kleuring /met shaping € 10/€ 15

Graag je wenkbrauwen dezelfde tint geven, de kleur van je wenkbrauwen aanpassen of om grijze haren te verdoezelen? Dan is een kleuring ideaal!
De kleuring houdt 4 tot 5 weken. 

Browlift /met kleuring /met henna € 60/€ 65/€ 70
Inclusief shaping

Bij een browlifting worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes omhoog geborsteld en gefixeerd. Zo krijg je zeer naturelle, messy brows, die 6 à 8 weken hun vorm behouden. Ideaal voor een volumineus effect of voor wenkbrauwhaartjes die niet in de gewenste richting willen staan.

Hennabrows/ met shaping € 25/ € 30

Graag je wenkbrauwen dezelfde tint geven, de kleur van je wenkbrauwen aanpassen, grijze haren verdoezelen of je wenkbrauwen laten opvullen? Dan zijn hennabrows ideaal!
De henna houdt ongeveer 6 weken. 

Afspraak maken